Sastojci


  • 300 gr posne testenine
  • 3 konzerve tunjevine
  • 1 konzerva kukuruza
  • 150 gr konzerviranih maslina
  • 80 gr posnog majoneza
  • 30-40 ml maslinovog ulja
  • prstohvat soli i mirodjije
  • * sveži crni luk, crvena paprika i limun po želji

  • Priprema:

    U proključalu vodu dodati malo soli i skuvati testeninu.
    Dok se testenina kuva, otvorite tunjevinu, iscedite višak ulja i sipajte tunjevinu u dublju činiju.
    Isto uraditi sa konzervom kukuruza, iscediti vodu i dodati kukuruz u činiju.
    Masline iseckati i dodati u činiju.
    Nakon što ste skuvali testeninu, ohladite je i dodajte u činiju.
    Dodajte majonez, ja sam napisala okvirno oko 80 gr, vi dodajte po želji više ili manje.
    Na kraju malo soli i mirodjije.
    Promešajte sve i uživajte.
    Prijatno.