Prodavnica još uvek nije puštena u rad!

Česta pitanjaArtikli koji sa kraćim rokom trajanja
  • U HERCULESU želimo da jasno ka potrošačima komuniciramo da je nekada osnovni razlog popusta taj što se radi o artiklima koji imaju kraći rok trajanja pa da potrošač može da odluči da li želi da ih kupi ili ne. Po našim standardima svi artikli kojima je ostalo manje od 20% ukupnog roka trajanja ( npr ako je rok trajanja 5 meseci onda je 20% mesec ili manje ) odnosno artikli kojima je rok kraći od mesec dana se smatraju artiklima sa kraćim rokom.
Šta znači trajno niska cena ?
  • Trajno niska cena je oznaka za artikle sa kojima žeilimo da imamo ili najnižu ili medju najnižim redovnim cenama na tržištu ( u odnosu na najveće trgovce u zemlji ). Ovakva cena nije vremenski ograničena.
Da li mogu da zamenim ili vratim robu?
  • Ukoliko zaključite da Vam ne odgovara broj ili model obuće koju ste poručili, imate pravo na zamenu/povraćaj robe u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke. Troškove zamene/povraćaja robe snosi kupac, odnosno Vi. Da biste ostvarili pravo vraćanja kupljenog proizvoda, naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana i mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priložen fiskalni isečak. Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi artikal, snosite troškove povraćaja robe i trošak slanja novog artikla. Ukoliko odustanete od kupovine, snosite trošak povraćaja robe, a novac u vrednosti plaćene robe će Vam biti vraćen na tekući račun.
Koliko košta isporuka robe?
  • Isporuku ne plaćate ukoliko je vrednost robe koju ste poručili 2,500 dinara ili veća. Ukoliko je vrednost robe manja od 2,500 dinara, cena isporuke je 200 dinara sa uključenim PDV-om. Isporuku plaćate kurirskoj službi pri preuzimanju robe.
Kako mogu da platim robu koju želim da poručim?
  • Preko računa (uplatnicom, E-banking ili mobile banking) ili pouzećem (plaćanje kuriru pri preuzimanju robe).